STEINWAY Norway
Pianos
Contact Any questions?
Steinway & Sons

Din Steinway investering

Tidene forandrer seg og markeder stiger og faller - men i mer enn ett og halvt århundre har hver håndlaget Steinway instrument øket i verdi.

Hvordan vil du definere din ideelle investering?

Noe som øker i betydelig i verdi? Selvfølgelig. Men kanskje en investering kan tilby større belønning i tillegg. Noe av eksepsjonell kvalitet. Noe som varer. Noe håndlaget, og en av et slag. Noe å verdsette og å dele med familien. Noe som beriker livet ditt hver dag. 
Etter den definisjonen er et Steinway piano ikke bare et fantastisk musikkinstrument men også en verdens unik investering. Siden 1853 har Steinway piano blitt håndlaget for å vare i generasjoner. Deres levetid og makeløse lyd er produktet av håndverkenes artisteri og stolthet - som unngår noen kompromisser i tid eller materialer. Som et resultat, mens andre pianomerker svekke seg i verdi, har Steinway etablert en historie med legendarisk økonomisk forståelse i løpet av mer enn 160 år. Å eie et Steinway piano er en sjelden mulighet til å investere i skjønnhet, håndverk, utholdenhet, ytelse og glede. 

Den Beste tiden for å investere i et Steinway flygel eller piano er alltid den samme: i dag